Systeemoplossingen voor een optimaal binnenklimaat

Geplaatst op 24 maart 2017 door Redactie

DencoHappel levert een brede range aan producten voor luchtbehandeling en klimaatbeheersing, maar er is natuurlijk meer dan het leveren van producten alleen. Uiteraard voldoen alle producten aan de hoogste kwaliteitseisen, maar het sterke onderscheidende vermogen van DencoHappel is het bieden van systeemoplossingen voor een optimaal binnenklimaat. Met aandacht voor mens en milieu. Energiezuinige systemen met alle gewenste functionaliteiten, gebruiksvriendelijk, comfortabel en economisch rendabel. DencoHappel behoort tot de top van de markt en barst van de ambities om haar positie nog verder te versterken. DencoHappel en Fläkt Woods fuseerden in 2016 en opereren wereldwijd onder de FläktGroup.

Vooruitstrevend en duurzaam

Tim van Hussel is managing director van DencoHappel Nederland. ‘Zowel op het gebied van luchtbehandeling en klimaatbeheersing heb je tal van spelers, toch zijn er maar weinig die zoals DencoHappel het complete pakket in huis hebben. Met een uitgebreid portfolio, voortgekomen uit enerzijds jarenlange expertise en anderzijds het vermogen om in te spelen op de nieuwste technologische ontwikkelingen en de vragen uit de markt. Met kennis en advies, vooruitstrevend en duurzaam, altijd op zoek naar markt- en klant specifieke oplossingen.’ DencoHappel levert haar systemen onder meer aan ziekenhuizen, scholen, zwembaden, publieke gebouwen en datacenters. Stuk voor stuk opdrachtgevers met specifieke wensen en eisen als het gaat om luchtbeheersing en vochtregulatie.

"Energiezuinige systemen met alle gewenste functionaliteiten, gebruiksvriendelijk, comfortabel en economisch rendabel."

We geven drie referentieprojecten waar DencoHappel als partner is gekozen met betrekking tot de luchtbehandelingsinstallaties:
** Rijksmuseum te Amsterdam
** Universitair Medisch Centrum te Groningen
** Wageningen University & Research -Datacentrum Hyperion

Synergie

DencoHappel maakt deel uit van een groep, maar de waarden van het familiebedrijf staan nog fier overeind. ‘We hebben een club enthousiaste, betrokken, goed opgeleide en loyale medewerkers die weten waar ze het over hebben. Met kennis van de producten, van de systemen en uiteraard van de markt.

"DencoHappel levert haar systemen onder meer aan ziekenhuizen, scholen, zwembaden, publieke gebouwen en datacenters."

Dat we deel uitmaken van een groter geheel leidt alleen maar tot voordelen, aangezien we over en weer kennis kunnen delen en componenten kunnen afstemmen. Synergie, geen loos begrip bij ons maar een werkwoord.’

Klant staat voorop

Tim van Hussel verder: ‘We willen onze positie verder verstevigen, dat is de ambitie die we niet alleen uitspreken, maar ook waar willen maken. De klant staat centraal en de feedback van onze klanten vormt de leidraad bij de ontwikkeling van nieuwe producten en systemen. Uitwisseling van informatie wordt, mede dankzij de toenemende digitalisering, steeds belangrijker. We doen het goed maar dat betekent niet dat we achterover leunen, verre van dat. Het kan altijd beter en daar gaan we voor. Op alle vlakken.’

ISH Frankfurt

DencoHappel stond met Fläkt Woods op de ISH 2017 in Frankfurt. Hier introduceerden we onder andere een nieuw innovatief regelconcept, maar lieten we ook tal van andere noviteiten zien, die te maken hebben met luchtbehandeling en klimaatbeheersing.
In dit najaar start DencoHappel met een roadshow. Benieuwd? U hoort er binnenkort meer over.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement