Duravit toont nieuwe ontwerpen voor de badkamer op de ISH

Geplaatst op 14 maart 2017 door Redactie

Op de ISH 2017 zal Duravit nieuwe ontwerpen tonen voor de hele badkamer. Met een aantal innovaties, waaronder drie badkamerseries, drie kranenseries, talrijke technologische en productontwikkelingen, blijft Duravit trends zetten voor de toekomst en zich tegelijkertijd richten op het assortiment als merkfabrikant van moderne design badkamers.

Luv

Het buitengewoon design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte maar toch geometrische vormen.

Vero Air

In de nieuwe Vero Air collectie komt de iconische, rechthoekige look van de Vero wastafels duidelijk terug. Met de nieuwe technische mogelijkheden biedt de nieuwe collectie een vormgeving met unieke precisie en karakter.

DuraSquare

Met haar nieuwe collectie DuraSquare presenteert Duravit een upgrade van de Vero Air lijn, die met zijn pure, precieze en minimalistische uitstraling de lat hoog legt binnen het badkamersegment. Strakke randen versmelten met organisch vloeiende binnencontouren.

B.1, B.2, C.1

In 2017 introduceert de producent van designbadkamers onder de namen B.1, B.2 en C.1 drie universele kranencollecties voor de individuele badkamer. Deze positioneren zich in het instap- en middelste prijssegment.

Nieuwe consoles

Tijdens de ISH 2017 introduceert Duravit bijpassend bij alle series nu universele meubelconsoles in complete en compacte uitvoering. Deze kunnen gecombineerd worden met onderbouwelementen en meubels uit zeven Duravit series.