Apps voor op de bouwplaats

Geplaatst op 09 januari 2017 door Redactie

Softwareontwikkelaar Admicom introduceert tijdens de komende Bouwbeurs, die plaatsvindt van 6 tot en met 10 februari in de Jaarbeurs in Utrecht, haar nieuwste apps. Hiermee kunnen gegevens ook vanaf de bouwplaats makkelijker bijgehouden en verwerkt worden.

Innovatie speelt een steeds belangrijkere rol in de bouw. De nieuwste apps van Admicom zijn daar een voorbeeld van. De Mobiele Werkbon maakt onder andere een eind aan het gedoe met papieren bonnen. Met de Mobiele Verlofkaart kan er altijd en overal verlof worden aangevraagd. En gewerkte uren bijhouden of verwerken kan met het Mobiele Urenbriefje. Het invoeren van informatie kan op ieder gewenst moment of plaats met een eigen smartphone of tablet.

Door het gebruik van de apps versnellen en vergemakkelijken bedrijfsprocessen. Het invoeren van data hoeft namelijk niet alleen meer op kantoor, maar kan overal. Daarnaast is informatie direct inzichtelijk waardoor medewerkers op een bouwplaats sneller en beter geïnformeerd zijn. Op de stand van Admicom (A103, hal 9) kunnen Bouwbeurs-bezoekers zelf aan de slag met de nieuwste apps. En ontdekken welke voordelen het gebruik hiervan nog meer oplevert.

In het Bouw & ICT-theater geeft Admicom, vanuit haar expertise en ervaring, elke dag van 10:00 tot 10:30 een seminar over de ontwikkeling van bouwplaatsautomatisering.

Gratis toegangsbewijzen voor de Bouwbeurs zijn aan te vragen via www.admicom.nl.