Makita’s Maatpakket past iedere gebruiker

Geplaatst op 04 maart 2016 door Redactie

Makita heeft onlangs het Maatpakket® geïntroduceerd. Dit is een nieuwe formule die gebruikers volop keuzevrijheid biedt bij de aanschaf van gereedschap.

Zij kunnen de aankoop van een machine naar eigen behoefte combineren met de aanschaf van accu’s en/of een lader. Bij het Maatpakket zijn de prijzen transparant. Prijstechnisch is er niet langer een verschil tussen de koop van een complete uitvoering of van de losse onderdelen apart.Bij het Maatpakket kan een gebruiker alleen een losse machine aanschaffen. Het is mogelijk deze aankoop te combineren met één of meerdere accu’s en een lader, maar dat hoeft niet. Allerlei combinaties zijn denkbaar. Het voordeel is dat gebruikers de machine met de losse toebehoren op maat kunnen samenstellen, exact afgestemd op hetgeen zij nodig hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden. Op www.makita.nl/campagnes/maatpakket maakt de gebruiker in drie stappen zijn keuze. in stap 1 wordt de benodigde machine gekozen. in stap 2 selecteert de gebruiker het gewenste modelnummer om daarna in stap 3 de gewenste accu’s en lader te kiezen.

Gebruikers hebben inmiddels enthousiast gereageerd op de keuzevrijheid van het Maatpakket. “Bij mijn kitspuit kies ik een 2,0 Ah accu en niet de standaard 4,0 Ah accu”, aldus Josta van de Loo, eigenaresse van Schildersbedrijf Van de Loo in Best. “Als schilder maak ik gebruik van een accu lijm- en kitspuit. Meestal wordt deze machine standaard geleverd met twee accu’s en lader, en dan ook nog met 4,0 Ah of 5,0 Ah accu’s. Omdat de lijm- en kitspuit weinig stroom verbruikt, kan ik met een 2,0 Ah accu een groot aantal kitpatronen leegmaken. Ik heb dus meer dan voldoende aan een 2,0 Ah accu. Daarom heb ik naast de machine gekozen voor één accu en één lader. Ik ben er erg tevreden mee.”