Nieuwe OptimaFlow CO2-ventilatiepakketten van Itho Daalderop

Geplaatst op 21 december 2016 door Redactie

Itho Daalderop introduceert twee nieuwe en zéér scherp geprijsde CO2-ventilatiepakketten: Optima en Optima Inside. De basis hiervan is de robuuste en vertrouwde CVE ventilatie-unit met vernieuwde en bedienbare sensoren. Met de nieuwe pakketten biedt Itho Daalderop een vraaggestuurde alles-in-één-oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. De nieuwe pakketten zijn vanaf 1 januari 2017 verkrijgbaar.

Met het Optima en Optima Inside pakket zijn er handige pakketten voor CO2-gestuurde ventilatie voor de gehele woning. De pakketten zorgen geruisloos voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in de woning zonder dat de bewoner hiernaar om hoeft te kijken. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden uitgebreid met diverse vocht- en/of bewegingssensoren en bedieningen net zoals op een standaard CVE.

Het CVE CO2-pakket Optima bevat een energiezuinige ventilatie-unit met euro stekker met een RFT CO2-sensor met geïntegreerde bediening in de woonkamer en een draadloze RFT auto bediening voor in de badkamer. De High Performance unit heeft een capaciteit van 415 m3/h. Op de sensor met geïntegreerde bediening kan eenvoudig het aantal personen in de woning worden ingesteld. Het pakket heeft de beste prijs/EPC-verhouding in de markt en is uitstekend toepasbaar in de nieuwbouw.

Het CVE CO2-pakket Optima Inside bevat een energiezuinige ventilatie-unit met perilex stekker met ingebouwde CO2-sensor en een draadloze RFT auto bediening voor in de badkamer. De High Performance unit heeft een capaciteit van 415 m3/h. Het Optima Inside pakket is eenvoudig te installeren, heeft de beste prijs/prestatie verhouding en is zeer geschikt voor toepassing in de renovatie.

Voor het CVE CO2-Optima pakket is een tweetal gelijkwaardigheidsverklaringen beschikbaar voor grond gebonden (GG) en niet grond gebonden woningen (NGG). Kijk voor meer informatie op de website.