Duco lanceert productcatalogus voor Nederlandse installatiemarkt

Geplaatst op 03 maart 2016 door Redactie

Gesterkt door 25 jaar ervaring kan Duco Ventilation & Sun Control voortaan uitpakken met een gloednieuwe en allesomvattende productcatalogus.

Door middel van deze 44 pagina’s tellende catalogus kan de ventilatiespecialist uit Veurne nu nog beter aan de wensen van de Nederlandse installatiemarkt tegemoetkomen. Tijdens de opmaak van de productcatalogus besteedde Duco prominente aandacht aan gebruiksvriendelijkheid om de installateur snel én eenvoudig doorheen Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen en hun bijhorende componenten te gidsen.
Het tot stand brengen van een duidelijk werkinstrument dat het ruime productaanbod van Duco en de systeemconfiguraties op een visueel aantrekkelijke wijze weergeeft, vormde de aanleiding voor het ontwikkelen van een productcatalogus.

Gebruiksvriendelijk en efficiënt werkinstrument

De installateur kreeg een centrale plaats in het verhaal. “Één van de uitgangspunten waar we tijdens de ontwikkeling en opmaak van de catalogus veel aandacht aan hebben geschonken, is gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie”, stelt Hendrik Dejonghe, marketing manager bij Duco.

“Het is immers onze bedoeling dat installateurs in zo weinig mogelijk handelingen de gewenste informatie over onze systemen met hun bijhorende componenten kunnen terugvinden. Bondige technische productinformatie wordt aangevuld met onder meer systeemconfiguraties, prijzen en artikelnummers. Dit in combinatie met sprekende beelden en een duidelijke structuur maakt van Duco’s productcatalogus het werkinstrument bij uitstek voor elke installateur!” “Bovendien is het een perfecte aanvulling op het online platform (duco-installateur.nl) dat we specifiek hebben ontwikkeld voor de installatiemarkt”, aldus Hendrik Dejonghe. “Een handige en zeer eenvoudige dealerlocator voor een overzicht van lokale ventilatiespecialisten, nieuwe en vernieuwde reportages die tot in detail illustreren hoe Duco’s ventilatiesystemen in een handomdraai kunnen ingeregeld en onderhouden worden, en het downloaden van allerlei documentatie vormen slechts een greep uit de talrijke mogelijkheden.” De productcatalogus is niet enkel digitaal beschikbaar op de website van Duco. Ook kunnen installateurs een geprinte versie aanvragen die gratis wordt toegestuurd na online registratie.