GROHE komt met zijn Roadshow tot bij de installateur

Geplaatst op 01 maart 2016 door Redactie

Na de twee succesvolle edities, trapt GROHE in maart de Work Smarter Tour weer op gang. Dit keer met een vernieuwde én grotere truck. De mobiele showroom is uitgerust met de modernste technologieën en gaat langs bij verschillende groothandels om installateurs een praktische impressie te geven van de producten en aangeboden diensten van GROHE Professional.

Gedurende heel de maand maart komt GROHE met zijn Work Smarter Truck naar de installateurs om hen te informeren over de nieuwste GROHE producten, de moderne technieken en de beste werkmethoden. De Roadshow is de ideale gelegenheid om vragen te stellen, producten te testen, ervaringen uit te wisselen met andere vakmensen en experts en om deel te nemen aan de trainingssessies. “Het doel is de installateurs te adviseren en trainen, om hen op die manier te helpen gemakkelijker, professioneler en ‘smarter’ te werken”, aldus Sietse Lapeirre, Category Manager GROHE Professional.

GROHE Professional: doeltreffende ondersteuning voor gespecialiseerde partners

De Work Smarter Tour 2016 zal alle domeinen van GROHE Professional dekken, waaronder sanitaire systemen en inbouwtechnologie, speciale kranen, hoekstopkraantjes, aansluitings- en veiligheidstechnologie evenals nieuwe en klassieke producten voor keukens, badkamers en thuisspa's. Ook de nieuwe douche-WC’s zullen er voorgesteld worden. Informatieborden en geïnstalleerde producten zullen worden gebruikt om de bezoekers te laten kennismaken met GROHE Professional. Een GROHE-verkoopspecialist en een techno-commerciële medewerker zullen trainingen geven over de meer technische producten en klaarstaan om vragen te beantwoorden. In de truck zal de trainer ook de efficiëntie van de gestroomlijnde installatieprocessen aantonen. De campagne zal opnieuw ondersteund worden door vele reclame- en POS-materialen die aan de lokale groothandelszaken geleverd worden, zodat zij de WORK Smarter Tour 2016 kunnen aankondigen aan de sanitaire professionals in hun respectieve regio’s. De uitgebreide activiteiten van GROHE Professional getuigen van de inzet van de fabrikant om de focus van GROHE Professional resoluut gericht te houden op zijn professionele partners in de sanitaire sector en om alle producten en diensten zorgvuldig af te stemmen op hun noden en behoeften. De WORK Smarter Tour stopt ondermeer in Brugge, Zaventem, Jambes, Luik, Anderlecht, Temse en Bilsen.