Testo stapt in de markt van elektrotechnische meetapparatuur

Geplaatst op 26 oktober 2016 door Redactie

De wereldmarktleider op het gebied van meetinstrumenten en meetsystemen introduceert een onderscheidende serie multimeters, spanningsmeters en stroomtangen. Het gaat om in totaal twaalf producten, waarmee professionals in de HVAC-markt alle belangrijke metingen aan elektrische apparaten en systemen snel, veilig en efficiënt kunnen verrichten.

Met de serie instrumenten in de testo 760-lijn kunnen alle belangrijke elektrotechnische metingen aan elektrische apparaten worden verricht. Een noviteit: functietoetsen vervangen de traditionele draaiknop. Dit vergroot het bedieningsgemak evenals de betrouwbaarheid van de metingen. Verkeerde instellingen behoren namelijk tot de verledentijd met dit apparaat. Sensoren herkennen automatisch de juiste meetparameters en vervolgens licht de bijhorende functieknop op.

Net zo innovatief en onderscheidend zijn de drie meetinstrumenten in de nieuwe testo 770-lijn. Deze stroomtangen met uniek grijpmechanisme zijn bij uitstek geschikt voor contactloze stroommetingen in schakelkasten waar stroomkabels dicht tegen elkaar aan liggen.

Ook uniek in hun soort zijn de testo 755 stroom- en spanningsmeters. De instrumenten in deze serie meten namelijk zowel spanning als stroom. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle dagelijkse meettaken aan elektronische apparaten en systemen.
Spanningsmeters met een volwaardig en multifunctioneel LED-display; het gaat op voor de meetinstrumenten in de testo 750-serie.