Het nieuwe Sensia® Arena-douchetoilet zit boordevol slimme technologie

Geplaatst op 11 oktober 2016 door Redactie

De nieuwe GROHE Spalet-productcategorie maakt gebruik van slimme technologieën. Dit assortiment geavanceerde douchetoiletten combineert het beste van twee werelden – Duits design en techniek aan de ene kant en Japanse spacultuur aan de andere kant.

Voor de Sensia® Arena kunnen alle instellingen worden aangepast – van de sterkte van de straal tot de positie van de straal, van de watertemperatuur tot de duur van de reinigingscyclus. Het douchetoilet is uitgerust met een ingebouwde waterverwarmer om onbeperkte hoeveelheden warm water te leveren. Ook het type straal en de straalmodus kunnen worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren.

De nieuwe GROHE AquaCeramic-technologie creëert een gladde hydrofiele laag op het keramisch oppervlak waardoor vuilresten en kalkaanslag niet aan de pot kunnen blijven plakken. Het geavanceerde GROHE HyperClean-oppervlak gebruikt bovendien natuurlijk antibacteriële zilverionen om 99 procent van alle bacteriegroei te voorkomen.

De unieke doorspoeling van het nieuwe Triple Vortex®-systeem spoelt tegelijk via drie afvoeren door en creëert een krachtige draaikolk die niets achterlaat. De randloze pot maakt schoonmaken bovendien eenvoudiger en voorkomt spatten tijdens de doorspoeling. Een innovatief geurafzuigsysteem voorkomt ongewenste geurtjes.

Dankzij de slimme controletechnologie te bedienen d.m.v. een afstandsbediening of met het bedieningspaneel op de zijkant van de zitting, is volledige controle over alle opties en instellingen. Smartphonegebruikers kunnen de GROHE Spalet-app downloaden. Met deze app kunnen ze hun voorkeuren programmeren in hun individuele profielen, zodat elk Sensia® Arena-douchetoilet overal ter wereld automatisch de gewenste zorg kan bieden.