Itho Daalderop producten standaard voorzien van slimme thermostaat spIDer

Geplaatst op 05 oktober 2016 door Redactie

De lucht/water warmtepomp HP (Cool) Cube en de verwarmingstoestellen Base Cube 30/35, Base Cube Duo en Comfort Classic van Itho Daalderop worden met ingang van 1 oktober standaard voorzien van de spIDer Base thermostaat.

De toenemende vraag naar een integrale oplossing voor het bedienen van het binnenklimaat in huis is de voornaamste reden voor de toevoeging. Door het meeleveren van de spIDer thermostaat kunnen bewoners eenvoudig op één apparaat hun verwarming en ventilatie bedienen. Ook nieuwbouwprojecten waar de genoemde toestellen worden toegepast, zullen standaard worden voorzien van de spIDer Base.

Upgrade

Een upgrade maakt van de spIDer Base een slimme klimaatthermostaat die de bewoner in staat stelt om verwarming, ventilatie en elektrische apparaten te bedienen via smartphone, tablet en pc. De toevoeging bestaat uit de Gateway die een aantal verschillende nieuwe functies beschikbaar stelt: het regelen van de verwarming in verschillende zones, inzicht in binnenluchtkwaliteit, aansturen en monitoren van het energieverbruik van elektrische apparaten, regelen van koeling in combinatie met een warmtepomp en altijd en overal bedienbaar via smartphone, tablet en pc. De stap naar nóg energiezuiniger en comfortabeler wonen is daarmee snel gemaakt. Met een slimme regeling zijn de bewoners direct
voorbereid op de toekomst.

Toestellen

De spIDer Base wordt bij alle verwarmingstoestellen meegeleverd, behalve bij de Base Cube
24/30 (13l) en de Base Cube 24/35 (16l). Deze varianten zijn vaak het cv-gedeelte van de HP (Cool) Cube combinatie, waarbij de spIDer Base standaard al is toegevoegd. De spIDer Base is er daarom bij het cv-gedeelte uitgelaten.