Nieuwe introductie Wolf Energiesystemen

Geplaatst op 19 augustus 2016 door Redactie

Wolf Energiesystemen introduceert op de beurs de nieuwe FGB hoog rendement gaswandketel. De FGB is leverbaar als solo,- en als combiketel met een vermogen van 28 of 35 kW.

Voor de interne componenten zijn zeer robuuste en duurzame materialen gebruikt. Het A energielabel, conform de ErP-richtlijn, wordt o.a. bereikt dankzij de hoog rendement verwarmingscircuitpomp en ventilator. De FGB heeft een hoge standaard uitrusting en is bijvoorbeeld voorzien van een geïntegreerd expansievat.

De ingebouwde regeling ondersteunt, middels een optionele sensor, weersafhankelijke regeling en is compatibel met het Wolf regelsysteem (WRS). Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot integratie van een zonne-energiesysteem en is bediening via internet of iOS/android-app mogelijk.

Wolf presenteert tevens de nieuwe split warmtepomp serie BWL-1S, woonhuisventilatie unit CWL-T-300, hoog rendement zonnecollector F3-1, CSZ-2 zonne-energiecentrale, staande ketel MGK-2, LH-EC luchtverhitter met EC ventilator, HR-WTW units CKL met tegenstroomplatenwisselaar en de CRL met warmtewiel.

Wolf Energiesystemen staat op de Installatie vakbeurs Hardenberg en de Vakbeurs Energie Den Bosch