Een nieuwe serie douchegoten

Geplaatst op 15 juli 2016 door Redactie

In het uitgebreide aanbod van roestvrijstalen douchegoten van Van den Berg afvoerputten BV ontbrak nog een model dat geschikt is voor situaties waar vinyl vloerbedekking gebruikt wordt.

Deze nieuwe serie roestvrijstalen douchegoten is uitgevoerd met een vastschroefbare klemring die er voor zorgt dat de vinyl vloerbedekking lekvrij doorloopt tot in de douchegoot. Daarna komt het rooster in de rand van de klemring te liggen. Het bovenaanzicht laat een rand van 25 mm breed zien met daarin het rooster van 50 mm breed. Een sierlijke oplossing met een uitstekend resultaat.

Deze roestvrijstalen douchegoot is verder voorzien van een ABS kunststof puthuis (verlijmbaar op PVC buizen) diameter zij-uitlaat ø 50 mm. Het uitneembare reukslot kan nooit uitdrogen, door waterdruk gaat deze open en sluit zich weer d.m.v. een veer. Voorts zijn deze douchegoten voorzien van een aardingspunt.

De nieuwe serie douchegoten is leverbaar in 3 verschillende afmetingen van resp. 700, 800 en 900 mm met een breedte van 100 mm.

Van den Berg Afvoerputten staat op de Installatie vakbeurs Hardenberg in hal 1, stand 106.