Sanipump VX 50 van SFA: krachtige opvoerpomp voor afvalwater en regenwater

Geplaatst op 31 maart 2023 door Redactie

Op zoek naar een performante opvoerpomp voor het oppompen van zwart, grijs water of regenwater? De Sanipump VX 50 is ideaal voor individueel gebruik, bijgebouwen of commerciële gebouwen.

SFA blijft werken aan de uitbreiding van het assortiment opvoerpompen. De Sanipump VX 50 is de nieuwste aanwinst. Deze gietijzeren dompelpompen zijn bij uitstek geschikt voor het oppompen van regenwater, grijs en zwart afvalwater – zowel in grote woningen als bij industriële projecten – tot een maximumhoogte van 16 meter en een persleiding van DN 50. Ze worden geleverd in een draagbare of stationaire versie en zijn verkrijgbaar in 12 modellen. Acht daarvan zijn eenfasig (vier met vlotter), de andere zijn driefasig. De Sanipump VX 50 opvoerpompen zijn uitgerust met een vortex-waaier en worden geleverd met een verbindingsbocht van 90°, een terugslagklep en een stroomkabel.

Pompschachten

Een andere interessante troef is de compatibiliteit met de Sanifos-pompschachten 1600, 2100 en 3100. De pomp wordt geplaatst in deze kunststof ondergrondse opvoerinstallatie, tenzij er al een betonnen pompschacht aanwezig zou zijn. De producten zijn verkrijgbaar bij ons uitgebreide dealernetwerk, maar het spreekt voor zich dat we de installateur alle nodige ondersteuning bieden. Onze eigen engineers kunnen, met behulp van informatie over het volume, de diameter, de (statische) opvoerhoogte en de stroomsnelheid, een belangrijke meerwaarde betekenen bij de keuze van de juiste pomp en het benodigde vermogen.”