Resideo presenteert op ISH hoe installateurs kunnen beschermen wat belangrijk is

Geplaatst op 01 februari 2023 door Redactie

Op ISH Frankfurt 2023, ’s werelds grootste vakbeurs voor HVAC en water, toont Resideo hoe het zijn merkbelofte naleeft en hoe het zorgt dat installateurs kunnen beschermen wat het belangrijkste is. Resideo heet iedereen welkom van 13 tot en met 17 maart 2023 in hal 9.1 bij stand D42. Met behulp van het brede Honeywell Home en Braukmann productportfolio streeft Resideo iedere dag weer naar een eenvoudige, verbonden wereld waarin huizen en gebouwen een positieve bijdrage leveren aan de planeet.

Resideo vindt dat de vakman daarbij niet om moderne verwarmingsregelingen heen kan. Deze regelingen maken dat systemen efficiënter werken en het energieverbruik reduceren. Recent onderzoek* van Resideo wijst uit dat 96% van de Nederlandse en Belgische woningeigenaren zich zorgen maakt om de stijgende energieprijzen. Bijna 70% geeft aan zelfs contact op te willen nemen met een professionele installateur om een nieuw verwarmingssysteem te laten installeren of om een bestaand systeem te moderniseren.

Bezoekers die naar de stand van Resideo op de ISH 2023 komen, zien daar:

• Nieuwe en slimme intuïtieve producten en oplossingen die het leven van de professionele installateur nog eenvoudiger maken en die consumenten helpen hun huis efficiënt te verwarmen waarbij ze meteen besparen op de energiekosten.
• Nieuwe oplossingen ter bescherming van schoon drinkwater. Denk daarbij aan producten uit het Braukmann waterportfolio.
• De nieuwste warmtepomp- en hybride-oplossingen. Daarnaast presenteert Resideo de nieuwste ontwikkelingen die nodig zijn om waterstof als energiedrager in te zetten bij het voeden van ketels en boilers.

Mario Moura, Products & Solutions EMEA MD, benadrukt het belang van Resideo’s aanwezigheid op de beurs: “ISH is één van meest toonaangevende vakbeurzen die zich focust op verantwoord water- en energiebeheer. Daarom is het belangrijk dat wij aanwezig zijn om nieuwe en bestaande klanten te laten zien dat ook wij oplossingen bieden voor de uitdagingen waarmee ze te maken krijgen en dat we streven naar een positieve impact op de planeet.”

* Onderzoek uitgevoerd in opdracht van Resideo door OnePoll in juni 2022, onder 919 Nederlandse en Belgische geënquêteerden.