WTH, een betrouwbare partner waar je op kunt bouwen.

Geplaatst op 12 december 2022 door Redactie

Het begint allemaal met een solide basis.

Al meer dan 50 jaar werken wij met liefde en passie aan totaaloplossingen voor een gezond en duurzaam binnenklimaat. Dit doen we samen met partners, met de beste producten, de beste service én tegen de beste prijs. WTH is een betrouwbare partner waar je op – en met – kunt bouwen. De basis van WTH staat als een huis. Letterlijk, want begin januari 2023 verhuizen wij naar een volledig nieuw en duurzaam pand, met een eigen kenniscentrum en showroom.

Verbeterde aanpak

De introductie van onze modulaire productenlijn 2 jaar geleden heeft ervoor gezorgd dat alle producten in één keer veel simpeler werden. Hierdoor hebben wij nu een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding ingenomen binnen de markt. Dit zien wij terug in de positieve reacties van onze klanten en we zien een enorme toename in klanttevredenheid en vertrouwen in WTH. Bij een verbeterde productenlijn en aanpak past ook een nieuw pand.

Frisse start

Wij maken een frisse start in een volledig nieuw en duurzaam pand wat beter past bij de nieuwe richting die wij als WTH zijn ingeslagen. Een plek met een eigen kenniscentrum en showroom. Hier ontvangen we graag onze klanten en partners. Om samenwerkingen aan te gaan, onze producten te presenteren maar ook om onze kennis te delen. Zien we jou daar binnenkort?