Installatie Vakbeurs Hardenberg breidt uit met groot kennistheater

Geplaatst op 03 juli 2016 door Redactie

De achttiende editie van Installatie Vakbeurs Hardenberg op 13, 14 en 15 september 2016 breidt uit met een groot kennistheater midden op de beursvloer.

Kennistheater midden op de beursvloer

Tijdens Installatie Vakbeurs Hardenberg zal een groot kennistheater midden op de beursvloer worden geplaatst. Hierbij wordt exposanten de gelegenheid geboden hun kennis te delen met de bezoekers. Indien exposanten interesse hebben om hier gebruik van te maken, vraagt Evenementenhal hen om actuele onderwerpen te kiezen. De spreker en onderwerp dienen daarom vooraf overlegd te worden met de beursorganisatie. De gehele dagen worden hier kennissessies gehouden, let wel: vol is vol. De kosten bedragen 200 euro. Het voorlopige programma is te vinden op www.evenementenhal.nl/installatie.

Deelnemersveld met trouwe en nieuwe exposanten

Het deelnemersveld voor Installatie Vakbeurs Hardenberg groeit inmiddels stevig door. Trouwe exposanten als Technische Unie, Bonfix, Plieger, Intergas, Remeha, Alklima, Carrier, Wasco, Rensa en VSH zijn weer van de partij. Ook verwelkomt de vakbeurs een aantal nieuwkomers, zoals Verwarmingstechniek Ede (VTE), Green Sources, SBB en BuildingJobs. Geïnteresseerden kunnen hun stand boeken via www.evenementenhal.nl/installatie.

Nieuwe openingstijden

Voor de komende editie heeft Evenementenhal de openingstijden van Installatie Vakbeurs Hardenberg gewijzigd naar 13.00 tot 21.00 uur, omdat het bezoekersaantal gedurende deze openingstijden het meest effectief blijkt te zijn. Meer beursinfo is te vinden op www.evenementenhal.nl/installatie.