Elektro Vakbeurs Hardenberg introduceert nieuw DOMOplein op beursvloer

Geplaatst op 30 juni 2016 door Redactie

Nu een half jaar voor aanvang van Elektro Vakbeurs Hardenberg presenteert Evenementenhal een groot deel van het omvangrijke beursprogramma. De vakbeurs op 29 en 30 november en 1 december breidt dit jaar uit met een speciaal DOMOplein. Verder is er een LoopbaanCentrum en een College Tour.

Nieuw: DOMOplein

Tijdens Elektro Vakbeurs Hardenberg wordt midden op de beursvloer een nieuw initiatief gestart: DOMOplein. Op het plein staan alle componenten en facetten van Domotica centraal. Exposanten kunnen hier hun kennis delen en producten presenteren. Op het DOMOplein zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. Bedrijven die deel uit willen maken van dit interactieve plein, kunnen contact opnemen met Warner Bakker (Tel.: 0523-289879, e-mail: warnerbakker@evenementenhal.nl).

LoopbaanCentrum en College Tour

In samenwerking met het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het technische installatiebedrijf OTIB, wordt een LoopbaanCentrum in hal 5 gerealiseerd. Met items als het zoeken en vinden van de juiste of de juiste medewerkers, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen brengt het centrum vraag en aanbod bij elkaar. Daarnaast wordt een College Tour voor laatstejaars MBO-leerlingen georganiseerd door OTIB in samenwerking met de beursorganisatie en de partners van het LoopbaanCentrum.

Kenmerkend voor Elektro Vakbeurs Hardenberg

Elektro Vakbeurs Hardenberg onderscheidt zich door de typische Oost-Nederlandse gemoedelijkheid, gastvrijheid en prettige sfeer. De vakbeurs heeft haar positie binnen de wereld van elektrotechniek veroverd met inmiddels een landelijke aantrekkingskracht.

Geluiden vanaf de beursvloer

Manager Calculatie van BAM Bouw en Techniek, André Essen, spreekt over zijn beursbezoek in 2015: “Evenementenhal Hardenberg heeft zo zijn ‘traditie-vakbeurs-charme’. Donderdag tegen half vijf samen met mijn college gearriveerd en klokslag tien uur ’s avonds pas weer weggegaan. Ondanks dat ik al tig jaren deze beurs bezoek, is er altijd wel wat nieuws te ontdekken en je verveelt je geen moment.”

Aanmelden als exposant

Elektro Vakbeurs Hardenberg vindt plaats op 29 en 30 november en 1 december. De beursvloer is op deze dagen geopend van 14.00 tot 22.00 uur.

Meer beursinformatie en/of aanmelden als exposant: www.evenementenhal.nl/elektro.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement