Vaillant Group Netherlands heeft nieuwe Algemeen Directeur

Geplaatst op 03 oktober 2022 door Redactie

Per 1 oktober 2022 neemt Jeroen Verweij als Algemeen Directeur Nederland de verantwoordelijkheid over voor de Nederlandse markt bij Vaillant Group, internationaal specialist in verwarming, ventilatie en airconditioning. Jeroen Verweij volgt Anders Zeeberg op die sinds 2018 zeer succesvol leiding heeft gegeven aan de Nederlandse organisatie.

"Wij zijn verheugd dat Jeroen Verweij zich bij de Vaillant Group voegt om zijn uitgebreide professionele ervaring in te brengen - zowel in verkoop en marketing als in algemene managementfuncties", zegt dr. Barbara Priesching, Directeur Regio West van de Vaillant Group. “Het voortzetten van de energietransitie in de gebouwde omgeving met betrouwbare, milieuvriendelijke en energiezuinige verwarmingstechnologieën - en de aanhoudende groei van ons bedrijf met warmtepompen in het bijzonder - staan centraal in onze focus op de Nederlandse markt.”

Voor zijn start bij Vaillant Group, werkte Jeroen Verweij bij Van Leeuwen Pipe & Tube Group. Daarna stapte hij in 2001 over naar De Meeuw Bouwsystemen waar hij gedurende een periode van twaalf jaar verschillende functies bekleedde, waarvan de laatste als Directeur Nederland. In 2014 trad hij toe tot Knauf Insulation, een toonaangevende fabrikant en leverancier van isolatiematerialen en -systemen, als Algemeen Directeur Nederland. Sinds 2019 bekleedde hij de functie van Managing Director Benelux.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement