Blijf bij en ontdek Oventrop Regumaq X tapwaterstations

Geplaatst op 02 september 2022 door Redactie

Uniek! De nieuwe supercompacte, extreem energiezuinige Regumaq X drinkwaterstations zijn geweldig voor woningen (óók met warmtepomp) en als centrale warmtapwatervoorziening.

Dé kampioen just-in-time levering

• Extreem energiezuinig: groot tapbereik bij een klein benodigd temperatuurverschil.
• Supercompact: de X-25 én X-45 meten 625 x 400 x 240 mm.
• Ideaal bij lagetemperatuursystemen (X-25 en X-45).
• Snelle, nauwkeurige levering: vanaf 1 l/min. (zelfs X-80).
• Tijdbesparende eenvoud: kant-en-klaar station, slimme modulaire accessoires (o.a. drinkwatercirculatieset met/zonder hr-pomp).

Download de nieuwe Oventrop Regumaq X brochure

Dé oplossing voor eigentijdse problemen

De Oventrop Regumaq X-25 lost elk ruimteprobleem op en is dé oplossing voor warmtapwaterkwesties in woningen met een lucht/water-warmtepomp.

Hij is uitzonderlijk energiezuinig dankzij het kleine benodigde temperatuurverschil. Bij 0 K levert hij al 14 l/min. en bij 15 K zelfs 25 l/min.

Voor een goede energiebalans (essentieel bij ltv-systemen) zijn tapdebiet en temperatuurverhoging eenvoudig instelbaar met DIP-schakelaars.

Een huis met een enorme warmwaterbehoefte? De even compacte X-45 levert tot 45 l/min.

Veilig centraal bereid tot zelfs 500 l/min.

De Oventrop Regumaq X-45 en X-80 verzorgen centrale drinkwaterverwarming veilig just-in-time. Zelfs 500 l/min. is mogelijk. Denk aan een X-45 cascade of bijvoorbeeld een X-80 per verdieping.

Beide zijn geschikt voor ketelaansturing en de X-80 is te koppelen aan een gebouwbeheersysteem. Bekijk hier de Regumaq video.