Bezoek aan Vakbeurs Energie vanzelfsprekend

Geplaatst op 23 augustus 2022 door Redactie

Tijdens de Nationale Energie Week | van 11 t/m 13 oktober in de Brabanthallen

Met alle ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, de torenhoge energiekosten en de niet te onderschatten impact daarvan op de gehele installatiebranche, een zo goed als uitverkochte beursvloer én een zeer divers inhoudelijke programma kijken we uit naar Vakbeurs Energie. Registreer hier voor gratis toegang.

Vakbeurs Energie vindt plaats op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met de vakbeurzen PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power, onder de vlag van de Nationale Energie Week.

Nationale Energie Week

Net als vorig jaar, bieden de Brabanthallen in Den Bosch, naast ruim 300 stands van koplopers uit de industrie, gebouwde omgeving en mobiliteit, plek aan maar liefst 14 podia, waarin meer dan 200 experts van zich zullen doen spreken.

Vakbeurs Energie 2022

Op Vakbeurs Energie 2022 delen de koplopers in de verduurzaming van de gebouwde omgeving hun visie en doen zij zaken. Voor duizenden professionals met behoefte aan kennis, concrete oplossingen en handige contacten op dit gebied is deze vakbeurs de place to be.

Dutch Hydrogen Days

Het thema waterstof vormt inmiddels traditiegetrouw een van de rode lijnen. Want zowel in de gebouwde omgeving, als in de mobiliteit en de industrie is de belangstelling voor waterstof groot. De Dutch Hydrogen Days geven hieraan invulling met een paviljoen en podium en op elk van de hoofdpodia een dedicated programma.

Nederlands Warmtepompen Congres

Met VMN Media wordt op donderdag 13 oktober het Nederlands Warmtepomp Congres georganiseerd. Tijdens dit congres staat centraal de vraag welke belemmeringen en uitdagingen er zijn, juridisch gezien en qua kosten en draagvlak. En welke, eventueel projectmatige, innovaties en oplossingen er vanuit de markt worden aangedragen.

Energy Solutions Award

Energietransitie kan altijd slimmer. Daarom ging Vakbeurs Energie ook dit jaar weer op zoek naar de meest aansprekende innovatie binnen de energietransitie. De winnaar krijgt veel aandacht en een mooie award. De inzendingen worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van Mark Meijer, oprichter van adviesbureau Energy Indeed.

PREFAB

Voor de derde keer alweer, wordt gelijktijdig en aanpalend de vakbeurs PREFAB georganiseerd. Een vliegende start maakte dit event in 2019. Prefabricage is hot, ook voor de installateur. Hal 1 staat vol met de laatste ontwikkelingen op dit vlak.

Zero Emission | Ecomobiel

Staat van oudsher in het teken van uitstootreductie in het personenvervoer, maar nu die stap qua techniek grotendeels gezet is, zijn de bakens verlegd naar de zakelijke eindgebruiker. Ook de installatiebranche heeft te maken met steeds scherpere normen en richting nul uitstoot. Reden genoeg voor een bezoek aan hal 6.

Gratis toegang

Toegang tot Vakbeurs Energie en de Nationale Energie Week is gratis voor professionals (particulieren zijn uitdrukkelijk niet welkom) mits zij zich vóór dinsdag 11 oktober via de website registreren. Met een toegangskaart bezoeken zij gratis ook de andere gelijktijdige vakbeurzen.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement