Marktscan installatietechnische adviesbureaus 2022

Geplaatst op 14 juli 2022 door Redactie

Hoe staat het ervoor in W-adviseursland? Ook dit jaar heeft Ventilair, de ventilatiespecialist, weer een marktscan onder installatietechnische adviesbureaus laten uitvoeren. Ze spraken 75 W-adviseurs in Nederland, een kwart van de totale onderzoeksgroep. De uitkomsten van het onderzoek willen ze met u delen en zijn in een infographic verwerkt. Wist u al dat meer dan 50% van de W-adviseurs adviseert bij projecten waar industrieel en/of prefab gebouwd wordt?

De bouwkolom leunt voor een belangrijk deel op de professionele inbreng van deze installatietechnische adviesbureaus. In Nederland zijn er meer dan 300 van dergelijke adviesbureaus actief. Dat gaat van grote tot kleine bureaus. Deze W-adviseurs kunnen in de verschillende fases van het bouwproces betrokken zijn, van ontwerp tot onderhoud. En dit vanuit een onafhankelijke positie, waarbij per project een andere rol aan de adviseur gevraagd kan worden.

Marktscan 2022

Er zijn in vergelijking met 2021 veel overeenkomsten, maar de markt verandert dus zijn er zeker ook verschillen t.o.v. 2021. Download de marktscan 2022 en lees over deze interessante ontwikkelingen.
Om de resultaten van dit onderzoek overzichtelijk en smaakvol met u te delen, zijn deze in een infographic geplaatst. En of u nu architect, opdrachtgever, installateur, adviseur, … bent, ongetwijfeld doet u waardevolle kennis op uit de resultaten. Via onderstaande link vraagt u de infographic aan.

Infographic aanvragen

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement