Het concentrische SafeFit startpakket waarmee u tijd bespaart

Geplaatst op 28 februari 2022 door Redactie

Maak kennis met het nieuwe kant-en-klare concentrisch SafeFit startpakket van Panflex. Voor een snelle en eenvoudige installatie bevat het startpakket producten die nodig zijn om een concentrische cv-ketelaansluiting te maken.

Het gebruik van concentrische rookgasafvoer kan het risico op een koolmonoxidevergiftiging verkleinen en concentrische systemen bieden een extra veiligheid bij eventuele lekkages. Met dit pakket beschikt u direct over een: concentrische ketelbuis, concentrisch dakdoorvoer, bevestigingsbeugel en een loodslabpan.

Beschikbare diameters (Ø mm):
D60/100 | 240.060.00.01
D80/125 | 240.080.00.01

Voor een snelle en eenvoudige montage zijn de producten voorzien van een speciale X7 koppeling waardoor de binnenbuis en buitenbuis gemakkelijk los zijn te maken als ze moeten worden ingekort. Wij kunnen u op deze manier een compleet systeem aanbieden en zo bent u van A tot Z verzekerd van de hoge kwaliteit van Panflex producten.

Bestel uw complete Panflex SafeFit startpakket moeiteloos bij uw technische groothandel en met maar één artikelnummer bespaart u tijd en inspanning bij het installeren. Wij bieden u het installatiegemak en de kwaliteit die u van ons gewend bent.