Webinar: 'Duurzame oplossingen voor koeling en verwarming voor buurtwinkels en discountwinkels'

Geplaatst op 02 februari 2022 door Redactie

Advansor lanceert nieuw webinar over gecombineerde koel- en verwarmingsoplossingen met uitsluitend natuurlijke koelmiddelen

Het wereldwijde tekort aan materialen en goederen voor renovatie en nieuwbouw, in combinatie met de toenemende vraag naar vers voedsel als gevolg van de pandemie, maakt deze tijd voor sommige voedselretailketens heel uitdagend. Tegelijkertijd hebben veel voedselretailketens ambitieuze klimaatdoelstellingen en worden ze geconfronteerd met een drastische stijging van de energieprijzen.

Afhankelijk van de toepassing, de installatielocatie en zelfs het klimaat kunnen de uitdagingen en optimale oplossingen variëren.

Het gratis webinar van één uur van Advansor is gebaseerd op veel klantcases zoals Carrefour, ALDI en EDEKA. Deze praktijkvoorbeelden van klanten laten verschillende oplossingen zien voor koel- en verwarmingsbehoeften met uitsluitend natuurlijke koelmiddelen. Duurzame oplossingen die tegelijkertijd de energie-efficiëntie verhogen door bijvoorbeeld de overtollige warmte van koeling voor warm leidingwater en vloerverwarming te hergebruiken.

De webinars zijn vanaf midden februari beschikbaar in zeven verschillende talen. Deelname is gratis en iedereen kan zich registreren op Advansor.com.

Volgende webinar in het Engels:

Oplossingen voor de voedingsdetailhandel
Dinsdag 22-02-2022 om 10:00 CET
Webinar –Advansor– Duurzame CO2-koelsystemen

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement