Caleffi lanceert hydronic design, een unieke systeemsoftware

Geplaatst op 30 mei 2016 door Redactie

Om profs in de installatiebranche bij te staan in het optimaliseren van hydraulische systemen lanceert Caleffi het CARE Programma.

Enerzijds kan men zelf met de unieke en intuïtieve systeemsoftware ‘Caleffi Hydronic Design’ snel functionele installaties ontwerpen met behulp van principeschema’s en grondplannen, om deze vervolgens uit te breiden tot een gedetailleerd en volledig geoptimaliseerde HVAC-installatie.
Anders dan reeds bestaande software, kunnen hydraulische concepten zo efficiënt mogelijk geoptimaliseerd worden door verregaande berekeningen en systeemfoutanalyses. Rendementen kunnen zelfs op lange termijn berekend en gesimuleerd worden.
Deze software is voor elke HVAC-professional die voor elke opdracht de beste oplossing wil bieden.

Anderzijds kan Caleffi de vakman projectmatige ondersteuning bieden. Het studie- en berekeningswerk van het vooropgesteld hydraulisch concept zijn in de eerste fase van het project het belangrijkste fundament van het verdere verloop ervan, namelijk de uitvoering en de prestatie van de installatie. Caleffi kan je hierin bijstaan en de pre-engineering voor haar rekening nemen. Met Hydronic Care kan Caleffi helpen de hydraulische componentselectie te optimaliseren en advies geven over o.a. het vermogen van de ketel, het buffervolume, de selectie van inregelventielen, etc.


Reacties

Eric Lange

24 november 2016 om 11.12 uur

Graag ontvangen wij van U documentatie en prijs voor deze software welke wij denken toe te passen bij het ontwerp van de waterzijdige installaties koeling en verwarming stoom tbv champignon kwekerijen.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement