Elektrische stralingsverwarmers van Mark

Geplaatst op 31 december 2021 door Redactie

Naast de gasgestookte en watergevoede stralingsverwarmers, heeft Mark Climate Technology nu ook elektrische stralers in haar assortiment.

Een ruimte verwarmen door middel van elektrische straling biedt vele voordelen. Zo worden objecten in een ruimte direct verwarmd, zonder dat de lucht eerst verwarmd dient te worden. Er vindt geen luchtverplaatsing plaats en dus ook geen stofverplaatsing. Door de korte opwarmtijd en de lagere benodigde ruimtetemperatuur kan er een hoge energiebesparing gerealiseerd worden.

De Mark Infra ER 2600W is een compact stralingspaneel geschikt voor een verwarmingsoppervlak van 12-18m².
De Mark Infra ER+ 2500W is een Carbon Infrarood verwarmer die middels de nieuwste techniek binnen 3 seconden objecten en personen verwarmt. Deze elektrische straler is geschikt voor een verwarmingsoppervlak van 12-24m² en heeft een levensduur tot 10.000 uur! Carbon Infrarood verwarming heeft ten opzichte van halogeen infrarood verwarming het voordeel dat het prettiger voor de ogen is.
De Mark Infra ER en Infra ER+ zijn uit voorraad leverbaar.

Tevens leggen ze bij Mark momenteel de laatste hand aan de Ceilfit elektrische stralingspanelen. Deze stralingspanelen zijn geschikt voor systeemplafonds en kunnen de standaard tegel vervangen zonder extra werkzaamheden aan de profielen.