42e MCE - Mostra Convegno Expocomfort eindelijk terug van weggeweest!

Geplaatst op 18 mei 2022 door Redactie

MCE - Mostra Convegno Expocomfort, 's werelds toonaangevende tweejaarlijkse vakbeurs voor civiele en industriële installatietechniek, airconditioning en hernieuwbare energiebronnen, zal van 28 juni tot en met 1 juli 2022 weer te bezoeken zijn op Fiera Milano voor een 42e editie. De beurs ziet groeimogelijkheden voor de sector en ziet positieve signalen uit de markt.

Met 12 volgeboekte beurshallen en meer dan 1.500 exposanten, is MCE 2022 het niet te missen netwerkevent voor het opbouwen van relaties en strategische samenwerking in de HVAC+R-sector.
De nieuwe compacte indeling van de beursvloer zal professionals helpen bij het zoeken naar de meest interessante en innovatieve oplossingen op de markt.

Het programma van conferenties, workshops en evenementen, om de knelpunten en het groeipotentieel van specifieke sectoren te verkennen, zal gepland worden binnen het omvangrijke programmarooster. Een van de events is de presentatie van het 8e CRESME-rapport over de Plant Engineering Market, de tweede fase van de Circular Economy-evenementen. Circulaire economie, de circulaire stad, een vergelijking tussen bedrijven en degenen die verantwoordelijk zijn voor stedelijk beleid, en de presentatie van MCE's onderzoek naar Smart Districts in Italië.

De agenda zal worden aangevuld met conferenties en seminars om te zorgen voor een continue technische en regelgevende update, georganiseerd door de internationale verenigingen (EHPA, European Heat Pumps Association en REHVA, Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioning Associations), en Italiaanse partner verenigingen.

De voorregistratie van bezoekers is al geopend op het nieuwe digitale platform www.mcexpocomfort.it dat de beurservaring uitbreidt met online netwerkmogelijkheden.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement