Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Geplaatst op 15 november 2021 door Redactie

Ontwikkelingen in de bouw

In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland energieneutraal zijn. Dit houdt in dat een gebouw net zoveel energie opwekt als het verbruikt. Of het nu gaat om vervoersbeweging naar de bouwplaats toe, over het betreden van milieuzones in stadscentra, over te hanteren bouwmethoden, materiaalpaspoorten of slimme installaties: het beperken van gebruikte energie en grondstof speelt een rol. Gebouwen moeten geïsoleerd worden, de installaties vervangen worden en er ontstaan nieuwe vormen van verwarming installeren.

Goed samenwerken

De uitdaging voor installatiebedrijven ligt in de grootte van de klus en dit op een betaalbare en efficiënte manier uit te voeren. Door samen te werken draag je bij aan een hogere kwaliteit in de bouw en kun je direct knelpunten, uitdagingen tijdens de rit beter het hoofd bieden. Met alleen samenwerken kom je er nog niet. Een goede samenwerking is namelijk essentieel voor het behalen van een succesvol resultaat.

Bouwen aan een succesvolle toekomst

Wij bij WTH nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om het leveren van een efficiënt werkend vloerverwarmingssysteem. Daarom gaan wij in gesprek met partners én energieleveranciers om ons vloerverwarmingssysteem perfect aan te laten sluiten op elk type warmtebron. Wij blijven onze producten innoveren zodat wij altijd een passende oplossing kunnen bieden voor elke situatie en elk gebouwtype.

Zo bouwen we samen aan een duurzame, succesvolle toekomst voor iedereen.