Aquatech Innovation Forum: alle 50+ sprekers bevestigd

Geplaatst op 15 oktober 2021 door Redactie

Volledige programma bekend onder de titel: 'Celebrating Water's Changemakers!

Met als titel 'Celebrating Water's Changemakers' brengt het Aquatech Innovation Forum start-ups, investeerders, waterbedrijven en anderen samen in een levendige sfeer vol waardevolle ontmoetingen. Het Forum vindt plaats op 1 november de dag voor Aquatech Amsterdam en is gecentreerd rond een Romeins Colosseum met als doel het stimuleren van conversaties.

Keynote: Avocadokoningin Shawn Harris

Serie-ondernemer Shawn Harris zal de keynote speech geven. Bekend als de "avocadokoningin", zal de investeerder spreken over de urgentie waarmee we wateruitdagingen moeten oplossen en de noodzaak voor investeerders om actie te ondernemen als het om water gaat.

Alle sprekers bevestigd, volledig programma bekend

Alle (meer dan 50) sprekers zijn bevestigd en de dag zit bomvol met afwisselende elementen, waaronder:

• Vier discussies over cultuurverandering in water, die de volgende gebieden bestrijken: cultuurverandering van waterbedrijven, fusies en overnames (M&A), AI-integratie en vergrijzende werknemers, en diversificatie van investeerders in water.
• De "Digital Derby: een reeks digitale start-ups die pitchen voor een ervaren panel om gekroond te worden tot Aquatech Innovation Forum Digital Champion.
• Een all-star, vrouwelijk panel van investeerders zal inzichten delen over het versnellen van start-ups en waar zij marktkansen zien om te investeren in circulaire oplossingen.
• Een serious gaming workshop: de Aquatech-Town serious game biedt deelnemers de mogelijkheid om voor een dag burgemeester te worden en beslissingen te nemen om een stad uit een watercrisis te helpen.

Het volledige programma staat hier.

Gesponsord door Idrica

Het Aquatech Innovation Forum 2021 wordt gesponsord door Idrica. Idrica leidt de digitale transformatie van de waterindustrie en levert diensten en technologische oplossing GoAigua om de hele watercyclus te managen.

Tickets voor het Aquatech Innovation Forum kunnen hier worden besteld.

Over Aquatech Global Events
Aquatech Global Events organiseert sinds 1964 de meest toonaangevende vakbeurzen ter wereld in proces-, drink- en afvalwater technologiesectoren in Europa, China en Mexico. In het beproefde format komen de volgende segmenten aan bod: Transport en Opslag, Waterbehandeling, Point of Use/Point of Entry, Procescontrole en Technologie & Procesautomatisering. De wereldwijde Aquatech evenementen worden bezocht door professionals uit alle geledingen van de waterindustrie en trekken beleidsmakers, marktleiders en specialisten die de technologie toepassen bij hun werkzaamheden. www.aquatechtrade.com

Gratis toegang tot Aquatech Amsterdam na online registratie>>

Aankomende evenementen

• Aquatech Innovation Forum 2021 | 1 november 2021
• Aquatech Amsterdam 2021 | 2-3-4-5 november 2021
• Aquatech China 2021 | 8-9-10 june 2022
• Aquatech Mexico 2021 | 6-7-8 september 2022

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement