De solar-sector maakt zich klaar voor de toekomst

Geplaatst op 16 juli 2021 door Redactie

De markt voor zonne-energie groeit en groeit. Steeds meer consumenten, bedrijven en instellingen hebben hun daken voorzien van zonnepanelen of zijn dit van plan. De solarmarkt is volwassen en het is tijd voor de volgende stap.
Kosteloos inschrijven voor deze beurs kan via www.solarsolutions.nl met de invitatiecode ‘INSTALLTOTAAL’


De vakbeurs Solar Solutions International kijkt naar hoe deze eruit komt te zien. De diversiteit aan zonnepanelen die dit jaar vertoond worden is groter dan ooit en de vraag naar zonnepanelen is ongekend. Goed geïnformeerd zijn is een voorwaarde voor installateurs om zich te kunnen onderscheiden.

Highlights van de beurs

De nieuwste esthetisch aantrekkelijke zonnepanelen? Floating Systems? De nieuwste generatie batterijsystemen? Dit komt allemaal aan bod op de uitgebreide beursvloer. Volg de laatste ontwikkelingen op de voet op de Innovation Boulevard. Dat energieopslag geen toekomstmuziek is ziet u in het Smart Storage paviljoen. Daarnaast zijn er de hele dag lang op verschillende podia seminars bij te wonen van toonaangevende experts. Nieuwsgierig naar de duurzame ontwikkelingen in de HVAC-industrie? Tegelijkertijd met Solar Solutions is de vakbeurs Duurzaam Verwarmd, waar u gratis toegang toe heeft.

Registreer u nu kosteloos

Solar Solutions International vindt plaats van 28 t/m 30 september in Expo Haarlemmermeer. Wilt u zich kosteloos inschrijven? Dat kan via www.solarsolutions.nl met de invitatiecode ‘INSTALLTOTAAL’.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement