Nieuwe STABU software volwassen

Geplaatst op 25 september 2015 door Redactie

De STABU Bouwbreed software heeft een grondige upgrade ondergaan. Kortweg kan worden gezegd dat er sprake is van een nieuwe look & feel, verbeterde functionaliteit en prestaties.

Met het lanceren van de nieuwe systematiek STABU Bouwbreed op 6 januari jl. is betasoftware geleverd om het gebruik ervan mogelijk te maken. Kende deze softwarerelease nogal wat kinderziektes, de nieuwe software-update heeft een volwassen gronding waardoor het toepassen van de specificatiesystematiek Bouwbreed efficienter en gebruiksvriendelijker is geworden. Veel gehoorde klachten van gebruikers zijn opgelost en aangegeven wensen vervuld.

Gebouwdossier

De combinatie van de systematiek en deze nieuwe software zorgt ervoor dat op een efficiënte manier een project-/gebouwdossier kan worden gemaakt. De inhoudelijke opbouw van de systematiek Bouwbreed zorgt ervoor dat de foutkans op productniveau kleiner is geworden, waardoor de kans op een goed “bestek” (projectbeschrijving) is toegenomen.
Daarnaast is de opbouw van een overzichtelijk projectbeschrijving/-dossier overzichtelijk gemaakt. In het “dashboard” kunnen alle bij het dossier behorende documenten worden getoond.

Demoversie

STABU is dankbaar voor de geleverde feedback dat eraan heeft bijgedragen om deze nieuwe release mogelijk te maken. De eerst reacties uit de STABU Workshops over deze nieuwe software zijn zeer positief. Via de website www.stabu.org kan een demoversie worden aangevraagd.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement