Ventistrip-XL® RVS vogelschroot flexibel ventileren zonder overlast

Geplaatst op 31 mei 2021 door Redactie

De VentiStrip-XL van Tilmar is de ultieme oplossing voor het weren van kleine dieren. Het beste alternatief voor de bekende kunststof, aluminium en verzinkte vogelschroten.

Geschikt voor plaatsing onder alle dakpannen, daken en golfplaten en vergeet u zeker zonnepanelen niet! Naast de daktoepassingen ook uitermate effectief achter geveldelen, bijvoorbeeld bij potdekselen.

De strip kan voor, achter of tussen panlatten, planken en platen worden gespijkerd, geschroefd, geklemd en gelijmd bij nieuwbouw en renovatie. Kortom vele mogelijkheden voor creatieve en inventieve probleemoplossers in de bouw en ongediertewering.

De VentiStrip XL-75 RVS vogelschroot onderscheidt zich ten opzichte van alle andere vogelschroot oplossingen door het hoogkwalitatieve materiaal. RVS is veel duurzamer en een onneembare barrière voor kleine knaagdieren. Verder is de veerlengte ongekend groot, met 75mm lengte zijn vrijwel alle voorkomende openingen onder dakpannen, zonnepanelen en geveldelen effectief af te dekken. Door een sleufbreedte van 3mm kan uitstekend worden geventileerd, maar het houdt knaagdieren buiten.