Remeha introduceert Diva airco-lijn

Geplaatst op 26 mei 2021 door Redactie

In Nederland zijn diverse trends zichtbaar die van invloed zijn op de beleving van het binnenklimaat. Zo neemt de vraag naar comfort binnen de gebouwde omgeving toe. Daarnaast krijgt Nederland vaker te maken met hogere temperaturen op wisselende momenten. Bovendien werken mensen in toenemende mate thuis en deze trend wordt nu versterkt door de coronaperiode. Als totaaloplosser in binnenklimaatsystemen speelt Remeha in op deze trends met de introductie van de Diva airco-lijn.

De Diva productlijn is gericht op de particuliere markt en bestaat uit een compleet assortiment voor koelen en verwarmen.
De binnenunits zijn leverbaar als wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. Alle modellen zijn verkrijgbaar in monosplit- en multisplituitvoering. Gebruikers van de airconditioning kunnen rekenen op een systeem dat koelt en verwarmt op een energiebesparende, stille manier met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement. Belangrijk voor installateurs is dat de units snel en eenvoudig te installeren zijn en dat Remeha een uitgebreide garantie van drie jaar biedt op de units.

Remeha heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Met het oog op de energietransitie wil het bedrijf de marktvraag naar airconditioning units positief sturen.