WTH: uw kennispartner op het gebied van verwarmen en koelen

Geplaatst op 17 mei 2021 door Redactie

Al ruim 50 jaar specialist

Als installateur werk je het liefst met een betrouwbare partner met alle kennis in huis, die alle werkzaamheden aan elkaar knoopt en het project van A tot Z verzorgt. Een partner waar je écht op kunt bouwen. En dat is precies waar het om draait bij WTH. Met ruim 50 jaar ervaring is WTH namelijk dé specialist op het gebied van vloerverwarming en -koeling. Van eenvoudige projecten tot hele grote, unieke en complexe projecten, WTH verzorgt en begeleidt elk project van begin tot eind.

Elk project van A tot Z verzorgd met WTH

Dat begint aan de voorkant met een goed advies en een offerte op maat. Vakkundig tekenwerk, projectbegeleiding en ervaren monteurs tijdens de uitvoeringsfase. En niet te vergeten, een ervaren service afdeling die altijd bereikbaar is voor alle (service)vragen en ondersteuning bij storingsklachten. Daarnaast biedt WTH regelmatig trainingen en opleidingen voor installateurs.

WTH; jouw kennispartner

WTH creëert een klimaat waarin grensverleggende samenwerkingen worden aangegaan en hoogstaande innovaties met elkaar wordt gedeeld. WTH loopt hierin voorop en ondersteunt bouwpartners met verregaande kennis & kunde over tal van klimaatsystemen. Zo bouwt WTH samen met partners, verder aan een duurzaam en gezond leefklimaat en kun je altijd én overal bouwen op de kennis van WTH!

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement