Mark Vellinga nieuwe commercieel directeur bij Remeha

Geplaatst op 02 februari 2021 door Redactie

Mark Vellinga is vanaf 1 februari de nieuwe commercieel directeur voor de Sales Unit van Remeha in Nederland. Vellinga volgt interim commercieel directeur Eric Vuurstaek op en is verantwoordelijk voor de Nederlandse sales-organisatie. Daarnaast maakt hij deel uit van de Remeha Benelux directie.

Boordevol duurzame ambitie

Vellinga steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. “Samen met het hele team in Nederland en daarbuiten wil ik Remeha nog klantgerichter maken. Alleen dan groeien we uit tot de sterkste speler op het gebied van comfort in de residentiële en commerciële markt, de beste partner in de nieuwbouw met onder meer Klimaat@home en op termijn marktleider op het gebied van waterstof.”

Ervaring en technologie

Mark Vellinga heeft ruime internationale ervaring met de B2B- en B2C-markt. Een groot deel van zijn carrière heeft hij bij Sonos doorgebracht. Tijdens zijn jaren bij Sonos groeide het bedrijf van een start-up met 20 medewerkers tot een internationaal merk met ruim 1.500 medewerkers. Hij was medeverantwoordelijk voor het succes in de Benelux. Verder heeft hij ervaring met productontwikkeling en (wereldwijde) samenwerking binnen de installatiewereld op het gebied van Smart Home. Bij Remeha ziet Mark veel kansen door de energietransitie in combinatie met technologische innovaties die bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.