35% consumenten wil voorgelicht worden over stankoplossing voor het toilet

Geplaatst op 29 juni 2016 door Redactie

Met stank op het toilet hebben we dagelijks te maken; in een gemiddeld gezin is de toiletdeur bijna 4 uur per week op slot. Gedurende ons leven brengen we er dus veel tijd door. Uit consumentenonderzoek naar vieze toiletgeuren, uitgevoerd door Blauw in opdracht van Geberit, blijkt dat 80% zich ergert aan vieze toiletluchten en dat maar liefst 35% van de mensen graag door de installateur of sanitairspecialist geïnformeerd had willen worden over een oplossingen voor deze stank.

Vraagt u als installateur weleens aan uw klanten naar de beleving van wc-geurtjes? U zult versteld staan over het ongemak en de vraag naar een oplossing. Voor slechts een paar euro meer plaatst men een Geberit DuoFresh inbouwreservoir in plaats van een Geberit Duofix. Deze verwijdert vieze geurtjes direct uit de toiletpot, waardoor deze zich niet kunnen verspreiden in de ruimte en het toilet fris blijft ruiken.

Uit het consumentenonderzoek naar toiletgeuren blijkt dat 80% van de ondervraagden zich ergert aan stank van de voorganger. 40% van de mannen en meer dan 50% van de vrouwen voelt zich ongemakkelijk als zij zelf geuren achterlaten. Het is daarmee een probleem waar we ons dagelijks aan ergeren of voor schamen. Des te belangrijker dat de consument gewezen wordt op het feit dat dit geen probleem meer hoeft te zijn. Sterker nog: uit het onderzoek blijkt dat consumenten van de installateur of sanitairspecialist verwachten hierop gewezen te worden.

DuoFresh

Een goedee oplossing voor toiletgeuren is het DuoFresh toiletsysteem. Dit inbouwreservoir verwijdert, met één druk op de knop van de bedieningsplaat Sigma40, vieze luchtjes direct uit de toiletpot en brengt deze lucht weer neutraal in de ruimte middels een actief koolstoffilter. Door het probleem direct bij de bron aan te pakken, krijgen luchtjes geen kans zich te verspreiden in de ruimte en blijft de toiletruimte fris ruiken. Daarnaast geeft dit innovatieve toiletsysteem heerlijk fris water bij elke spoeling; achter de bedieningsplaat is onzichtbaar een houder geïntegreerd waarin hygiënisch een stortbakblokje geplaatst kan worden.

Installateurs kunnen tegen nauwelijks meerkosten ten opzichte van de veel toegepaste Duofix, de Geberit DuoFresh installeren en voorbereiden. Op elk gewenst moment in de toekomst is de geurafzuiging te activeren door de bedieningsplaat te vervangen voor een Sigma40 bedieningsplaat. Naast extra service biedt de installateur de klant hiermee ook extra comfort aan.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement