BouwBeurs verplaatst naar 13 tot en met 17 september 2021

Geplaatst op 13 november 2020 door Redactie

BouwBeurs 2021 verschuift van februari naar 13 tot en met 17 september 2021. Dit gebeurt op verzoek van exposanten en bezoekers. Op dit moment is te onzeker of de richtlijnen van de overheid voldoende ruimte bieden om in februari een groot evenement te organiseren. Daarom heeft de beursorganisatie in de afgelopen weken goed geluisterd naar alle belanghebbenden en besloten om BouwBeurs 2021 te verplaatsen.

Camille Janssen van BouwBeurs: “BouwBeurs is dé plek waar de hele sector bij elkaar komt om nieuwe materialen en gereedschappen beet te pakken, te testen maar zeker ook te netwerken. Een dag BouwBeurs is een ervaring op zich en zo willen wij dat ook organiseren. Het verplaatsen naar een periode waarin we de beurs onder de juiste omstandigheden kunnen organiseren is het enige juiste om te doen. Zeker ook omdat een dergelijk event voor alle betrokkenen een lange voorbereidingstijd vraagt.”

Uitstel leidt tot… nog meer aanbod!

Janssen vervolgt: “Van uitstel komt zeker geen afstel. In tegendeel zelfs. In de periode waar BouwBeurs eigenlijk zou plaatsvinden, organiseren we een mooi, uitgebreid online programma rondom actuele thema’s. Bovendien werken we aan een concept dat we voor de zomer nog willen lanceren, maar daar kan ik nu nog niet teveel over zeggen. En in het najaar organiseren we BouwBeurs zoals we de beurs kennen. Met volop kennis, demo’s, innovatie en bedrijvigheid. 2021 is zelfs het jaar waarin BouwBeurs prominenter dan ooit aanwezig zal zijn.”

Over BouwBeurs
BouwBeurs is de grootste en meest complete vakbeurs voor de voorschrijvende en uitvoerende bouw. Om het jaar tonen exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, oplossingen/toepassingen, technieken, innovaties en diensten.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement