Werkconferentie Topsector Energie

Geplaatst op 29 september 2020 door Redactie

Reserveer in uw agenda: de Werkconferentie Topsector Energie: hét webinar over de versnelling van de energie-innovaties

Zet alvast in uw agenda: dinsdag 24 november 2020 van 10.00-13.00 uur voor de werkconferentie van de Topsector Energie. In één ochtend bent u volledig bij over alle innovaties in de sector. Natuurlijk veilig online te volgen als webinar met een diversiteit die past bij de veelheid aan onderwerpen waar ze aan werken.

Hoofdthema is de noodzakelijke versnelling van de energietransitie en de grote innovatieve uitdaging om over sectoren heen te werken en alle nieuwe ideeën op grote schaal te implementeren. Van plannen maken naar doen en de schop in de grond.

Topsector Energie brengent graag verschillende werelden bij elkaar. De dag start daarom met een gesprek met onze young professionals over of we hard en snel genoeg gaan, met politici over hoe zij sturing en hulp geven, met het projectvoorbeeld WarmingUp die vertelt vanuit de dagelijkse praktijk en met de cross-sectorale samenwerking Wind meets Industry.

Daarna bieden ze u in twee rondes keuze uit drie grotere break-outsessies van één uur en vele werksessies. De breakout-sessies belichten enkele grote ontwikkelingen in de innovatieve energiesector zoals waterstof, de prijs van zonnestroom in Nederland en systeemintegratie. Houdt u niet van alleen maar luisteren? Denk en praat dan mee in de kleinere werksessies. U kunt kiezen uit ruim tien onderwerpen. Van het waterstoflab tot duurzame warmtenetten, van offshore infrastructuur tot de druk op de ruimte en nog veel meer.

Reserveer de ochtend van 24 november 2020 in uw agenda voor de Werkconferentie Topsector Energie (van 10.00-13.00 uur).
Binnenkort vindt u op de website van Topsector energie meer informatie over het programma en kunt u zich tevens aanmelden. 

Bron: Topsector Energie

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement