ISH 2021 wordt digitaal

Geplaatst op 25 september 2020 door Redactie

Vanwege de huidige wereldwijde verspreiding van de Covid-19-pandemie en de bijbehorende reisbeperkingen, heeft Messe Frankfurt besloten om ISH 2021 uitsluitend digitaal te houden.

Op deze manier speelt de organisatie van de toonaangevende internationale vakbeurs voor water, verwarming en airconditioning in op de nieuwste ontwikkelingen van het besmettingspercentage van Covid-19 en de daarmee gepaard gaande aanscherping van reisbeperkingen. Op dit moment betekent het besluit dat er voor alle deelnemers voldoende tijd overblijft om een aantrekkelijke digitale ISH te ontwerpen en te implementeren.

ISH 2021 zal plaatsvinden in de vorm van een puur digitaal evenement en een breed scala aan interessante functies bieden, zoals bijvoorbeeld exposantenpresentaties (producten, specificaties, video's, contactpersonen, chatfunctie, één-op-één videogesprekken), als intelligente matchmaking met geschikte zakelijke contacten voor het genereren van leads. Daarnaast zijn er livestreams en on-demand uitzendingen van het evenementenprogramma, evenals een afsprakensysteem voor online ontmoetingen met exposanten. Alle functies zijn tijdens het evenement de hele dag en in alle tijdzones wereldwijd beschikbaar. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Meer informatie over ISH op: www.ish.messefrankfurt.com.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement