Samen strijden voor gezondheid

Geplaatst op 15 juli 2020 door Redactie

Het monster corona maakt veel slachtoffers: van ziekenhuisopnames en lange revalidatietrajecten tot eenzaamheid in quarantaine tijd. Het is nu de tijd om samen te strijden. Inventum Technologies, Bouwend Nederland, Leontienhuis en minister Hugo de Jonge slaan de handen in een voor een gezonde samenleving.

Gezondheid bestaat uit vele facetten: fysieke of geestelijke gezondheid, zoals het coronavirus en eetstoornissen. Maar ook een gezonde leefomgeving of gezond leefklimaat. Inventum zet zich met haar duurzame producten en concepten in voor een gezond leefklimaat. Daarom organiseren wij de Leontien Charity Ride, omdat herstellen begint bij een gezond binnenklimaat en een comfortabele leefomgeving.

In het Leontienhuis helpen Leontien van Moorsel en ervaringsdeskundigen mensen met een eetstoornis op hun weg naar herstel. In aanloop naar de Leontien Charity Ride powered by Inventum gaan Manon Veldkamp, Marketing Manager bij Inventum en Leontien van Moorsel de uitdaging aan met Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland en Hugo de Jonge, Minister van Volksgezondheid. Hugo de Jonge streeft elke dag naar een gezonde omgeving voor alle Nederlanders. Maxime Verhagen houdt zich in zijn functie bezig met de belangen van bouw- en infrabedrijven, zodat zij op een veilige manier kunnen blijven bouwen en gebouwen blijven voorzien van een gezond binnenklimaat.

De onmogelijke uitdaging

We willen zoveel mogelijk mensen bereiken om aandacht te vragen voor eetstoornissen. En ook zoveel mogelijk geld ophalen voor het Leontienhuis. Daarom heeft Manon Veldkamp, Marketing Manager bij Inventum, Leontien van Moorsel uitgedaagd. Hoe gaat deze uitdaging eruit zien?

Maxime Verhagen en Hugo de Jonge

Manon: “Als Leontien en ik elk €10.000 ophalen, gaan Leontien van Moorsel, Dirk de Leijer, CEO bij Inventum en ik met Maxime Verhagen en Hugo de Jonge fietsen. Om hen te enthousiasmeren hebben Leontien van Moorsel en ik een video opgenomen. Dit heeft geholpen, want ze zijn allebei erg enthousiast en gaan de uitdaging aan! Hiermee is de eerste uitdaging een feit: een toezegging van Maxime Verhagen en Hugo de Jonge.”

Door te fietsen, komen we in gesprek met elkaar, helpen we elkaar en strijden we samen voor gezondheid. Wij hebben ons aan elkaar verbonden, verbind jij je ook aan ons?

Inventum is sinds januari 2020 trotse ambassadeur van het Leontienhuis en organiseert de Leontien Charity Ride met het Leontienhuis. VSK 2022 en Conclusion Application Innovation zijn shirtsponsor en InstallatieTotaalVakmedianet en Acquire Publishing zijn mediapartner van dit evenement.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement