Eén concept, twee technologieën

Geplaatst op 09 juni 2020 door Redactie

Hoge kwaliteit in twee uitvoeringen. Met de Vaillant lucht-water warmtepompen kunnen uw klanten heel gemakkelijk de keuze maken voor hernieuwbare energie.

De aroTHERM lucht-water warmtepompen maken de introductie van deze technologie betaalbaar en bieden de juiste oplossing voor de meest uiteenlopende project- en klantwensen, in twee uitvoeringen: de nieuwe aroTHERM plus, de monobloc-uitvoering van de Vaillant aroTHERM en de aroTHERM split, die is voorzien van de koudemiddel split-technologie.

De juiste keuze voor verschillende omstandigheden aroTHERM warmtepompen zijn perfect voor nieuwbouw omdat ze bijzonder efficiënt zijn bij lage aanvoertemperaturen en in combinatie met vloerverwarming. Met deze warmtepompen wordt gemakkelijk voldaan aan de eisen van de Duitse Energiebesparingsverordening (EnEV). De nieuwe aroTHERM plus is zelfs geschikt voor renovatie projecten van klimaatbewuste klanten. Dit is onze eerste warmtepomp die een aanvoertemperatuur van 75°C bereikt in de verwarmingsmodus. Bovendien biedt deze warmtepomp een warmwatertemperatuur tot 70°C, wat zowel meer comfort als een betere bescherming tegen legionella oplevert.

Gemaakt voor tevreden klanten en hun buren

Beide aroTHERM-series hebben een bijzonder stille werking, die zelfs voldoet aan de strenge eisen voor de nachtelijke stille uren in dichtbevolkte woonwijken. Uw klanten profiteren van een aantal voordelen: aroTHERM is betaalbaar, energiezuinig en bespaart kostbare ruimte op de plek van installatie. Tevens zijn alle aroTHERM-modellen standaard voorzien van een ingebouwde actieve koelfunctie. De warmtepompen kunnen worden geïnstalleerd in alle omgevingscondities, ook op plaatsen aan de kust.