Oplossingen voor kookplaatafzuiging door de kruipruimte en gevelaanzicht

Geplaatst op 28 mei 2020 door Redactie

Tegenwoordig is kookplaatafzuiging in keukens erg populair, maar vanuit de keuken moet de afzuiging nog wel netjes naar buiten. Met onderstaande producten biedt Tilmar twee uitstekende oplossingen voor deze nieuwe trend in keukenafzuiging.

De afzuiging vanuit de keuken wordt door de vloer, via de kruipruimte naar buiten gebracht. Als buitenoplossing zijn er twee varianten mogelijk, een oplossing in het maaiveld en een oplossing boven het maaiveld.

De “T175 koekoek” ventilatievoorziening biedt een oplossing voor in het maaiveld. Door de koekoek aan de buitenzijde van de gevel te plaatsen, met de bovenzijde gelijk aan het maaiveld, kan de doorvoer door de gevel voor ventilatie toe- of afvoer onder maaiveld worden aangebracht. De ventilatiedoorvoer mondt aan de buitenzijde uit in de T175 koekoek.

De “T177-160 Ross ventilatieschacht” is een oplossing voor toevoer en afvoer van lucht. Het halfronde design spreekt zowel architecten als gebouweigenaren aan. De kunststof ventilatieschacht, geeft een zeer goede bescherming tegen regenwater doordat de uitmonding zich ruim boven maaiveld bevindt.