Sanicompact® Comfort Box toilet: fraai design, optimaal comfort

Geplaatst op 31 maart 2022 door Redactie

De Sanicompact Comfort Box van Sanibroyeur® is een compact wandcloset met montageframe en geïntegreerde fecaliënvermaler.

Een elegant maar ook functioneel ontwerp dat snel tegen elke wand geplaatst kan worden, zonder dat hiervoor betegeling of pleisterwerk nodig is. Dankzij het slanke ontwerp van de spoelbak, is dit wandcloset uiterst geschikt voor de minder grote badkamer of toiletruimte.

De fecaliënvermaler in het toilet is voorzien van de unieke Silence Technology. Dit betekent dat de pomp tijdens zijn werking slechts 51 dB(A) produceert. Ter vergelijking komt dit overeen met bijvoorbeeld het geluid van regen, een elektrische tandenborstel of koelkast. Overigens is niet alleen de vermaler stil! Dankzij de soft-close zitting zal het sluiten van het toilet altijd geluidloos gebeuren. Bovendien zorgt de vermaler ervoor dat een dunne afvoerleiding van 32mm voldoende is en de kans op verstoppingen uitermate klein is.

De ombouw van de Sanicompact® Comfort Box van Sanibroyeur® is verkrijgbaar in de neutrale kleuren wit, antraciet en betongrijs. Hierdoor is deze makkelijk te combineren in diverse stijlen badkamers. Is het huidige toilet toe aan vervanging of is er geen brede afvoerleiding aanwezig? Dan is de Sanicompact® Comfort Box van Sanibroyeur de perfecte oplossing!