Vakblad Installatietotaal gratis thuis ontvangen?

Geplaatst op 02 april 2020 door Redactie

In deze crisistijd werkt u als vakman anders dan u gewend bent. Veel installatiebedrijven werken gelukkig nog wel door, maar doordat intensief contact met elkaar wordt afgeraden, werken velen vanuit huis en komen alleen voor het ophalen van apparatuur en werkmateriaal naar de zaak. Geen groepsoverleg in het bedrijfspand maar ook geen gezamenlijke vrijdagmiddagborrel.

Het zou ontzettend jammer zijn dat minder mensen zodoende het vakblad Installatietotaal kunnen inzien. Juist nu men thuis voldoende tijd heeft om interessante projecten en nieuws uit de installatiebranche te lezen. Daarom biedt Dero Uitgevers haar lezers de mogelijkheid om (tijdelijk) het magazine op het huisadres te laten bezorgen. Dit is een gratis service!

Installatietotaal thuis ontvangen

Wilt u hier gebruik van maken? Stuur dan een mail naar de redactie en geef aan wat uw huidige adres is waar u het vakblad op ontvangt en het adres waar u het magazine nu (tijdelijk) wilt ontvangen. De aprileditie kunt u dan al thuis verwachten. Dero-Uitgevers gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Bekijk het Privacy Statement.

Aprileditie Installatietotaal

De nieuwe aprileditie verschijnt vanaf 24 april met onder andere:
deel 1 van een serie artikelen die gaan over de impact van milieu en duurzaamheid op de waardeketen van industrie, bouw en installatie. In dit eerste artikel een interview met parlementariër Eppo Bruins, lid van de Tweede kamer voor de Christen Unie. Daarnaast natuurlijk informatie over de coronacrisis en hoe onder andere Installatiebedrijf Wagenmakers uit de provincie Gelderland hiermee omgaat. Maar ook een artikel waarin Jan Willem van der Velde, Sales Director bij Viessmann, fabrikant van klimaatoplossingen in de woningbouw en utiliteit, vertelt op hoe zij inspelen op de veranderingen in de markt.

Installatietotaal nieuwsbrief

Uiteraard blijven wij u ook op de hoogte houden van het laatste nieuws uit de installatiebranche via onze gratis nieuwsbrieven.
Heeft u zich hiervoor nog niet aangemeld? Dan kunt u dat hier doen.