Nieuwe douchevloer van Villeroy & Boch

Geplaatst op 26 februari 2020 door Redactie

De nieuwe douchevloer Excello van Villeroy & Boch biedt buitengewone stabiliteit en is tegelijkertijd verrassend licht dankzij de unieke UltraCore-technologie. Hierdoor kan deze douchevloer eenvoudig door één persoon vervoerd en geïnstalleerd worden.

Dankzij de unieke UltraCore-technologie, waarbij hoogwaardig acryl wordt gecombineerd met een kern van polyurethaan, is Excello extreem stabiel bij een laag eigen gewicht. De vloer is gemiddeld 50% lichter dan vergelijkbare uit minerale materialen gegoten douchevloeren. Excello is verkrijgbaar in 26 verschillende formaten en is flexibel te installeren op drie verschillende manieren; vlak aansluitbare inbouw, opbouw op tegels en opbouw op sokkel. Installatie op tegels kan heel eenvoudig worden uitgevoerd met tegellijm, zonder extra versterking of basis. Er is geen opbouwframe nodig. UltraCore is ook nog eens super duurzaam, omdat het 100% recyclebaar is.

Het hoogwaardige acryloppervlak van Excello is UV- en temperatuurbestendig en zeer eenvoudig te reinigen. De douchevloer heeft bij de Stone Look kleuren antislipklasse A en bij de matte kleuren antislipklasse B, wat zorgt voor een veilige grip. Een bijkomend voordeel is de bovengemiddelde geluids- en thermische isolatie van de douchevloer.

De Excello is verkrijgbaar in de unieke Stone Look kleuren: Nature Antracite, Nature Creme, Nature Grey, Nature Sand and Nature White, of in één van de bestaande Villeroy & Boch matte douchevloer kleuren en in een aantal glanstinten. Een persoonlijke touch kan worden aangebracht met de keuze uit één van de unieke, geborsteld roestvrijstalen afvoerdeksels in een bijpassende Stone Look kleur of met een bijzonder geometrisch of organisch design.