Boels Rental Goes gaat verhuizen!

Geplaatst op 06 december 2019 door Redactie

Verhuurbedrijf Boels Rental verhuist op 9 december naar een nieuwe vestiging in Goes, op slechts een steenworp afstand gelegen van de oude vestiging aan de Anthony Fokkerstraat. Klanten kunnen in dit nieuwe filiaal rekenen op dezelfde snelle service en een nog uitgebreider assortiment. De nieuwe vestiging is gelegen in een oud pand, dat volledig is geronoveerd. Daarnaast is er een groot deel nieuw aangebouwd, waardoor de ruimtes efficiënter zijn ingedeeld.

Depotmanager Marco Behage is trots op ‘zijn’ nieuwe, groots opgezette filiaal. “Samen met het team kunnen we klanten nu nog beter van dienst zijn. Het filiaal is beter bereikbaar, we hebben meer ruimte, en daarmee ook meer voorraad. We kunnen grotere machines kwijt, het laden en lossen van steigers kan hier efficiënter en nog veiliger. En ik weet uit ervaring dat dat voor veel vaste klanten voor steigers een grote toegevoegde waarde is.” Ook in het het nieuwe filiaal in Goes verhuren we naast ons vaste assortiment van professioneel materieel ook alles op het gebied van Climate Control. We geven hierin advies en leveren 24-uurs ondersteuning, mocht er onverhoopt een storing zijn. “Een compleet plaatje waar onze klanten zeker veel voordeel van gaan hebben”, aldus Behage.

Boels Rental in Goes ligt aan de Van Doornestraat 14 en is geopend van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag van 08.00 tot 12:30 uur.

Over Boels
Boels Rental BV is opgericht in 1977 en één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment. Het familiebedrijf, opgericht door Pierre Boels, is een van de snelst groeiende verhuurbedrijven met inmiddels meer dan 430 vestigingen in heel Europa. Meer informatie op boels.com.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement