Innovatieve inbouw geen doos van Pandora

Geplaatst op 12 november 2019 door Redactie

De nieuwe DELABIE inbouwdoos is ontworpen met een uniek systeem om DELABIE-apparatuur eenvoudig aan te sluiten (TEMPOMIX 3 wastafel en douche, TEMPOMATIC 4 en TEMPOFLUX urinoir, TEMPOMATIC dubbele bediening en TEMPOFLUX 3 toiletspoeling).

De nieuwe inbouwdoos, geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw, maakt de installatie en het onderhoud van de douche-, wastafel-, toilet- en urinoiruitrusting eenvoudig.
De aansluiting van de gevoelige en hydraulische elementen (filter, elektroventiel of binnenwerk en stopkraan) wordt van buitenaf uitgevoerd en is zo ontworpen dat onderhoud aan de voorzijde mogelijk is door het eenvoudig verwijderen van de bedieningsplaat.

DELABIE inbouwdozen zijn uitgerust met een kraag met geïntegreerde dichtingsring die op de doos kan worden geklemd, waardoor de waterdichtheid wordt gewaarborgd.
Het is de optimale plaatsing van de kraag die het mogelijk maakt om de behuizing op lengte te snijden in functie van de dikte van de muur en tegelijkertijd de waterdichting te garanderen. Dun of dik, de inbouwdiepte van de behuizing past zich aan alle wanddiktes aan van 10 tot 120 mm.

De inbouwdoos kan van opzij, van voren of van achteren worden bevestigd en kan worden gebruikt op metalen frames, dragende wanden of dunne panelen. De behuizing is dus moduleerbaar en de installatie kan worden aangepast aan het type locatie.