Vaillant introduceert online assistent voor installateurs

Geplaatst op 18 september 2019 door Redactie

Vaillant stelt online assistent beschikbaar voor installateurs. De online assistent is bedoeld voor alle vragen over een verwarmingsinstallatie in een nieuwbouwwoning of renovatieproject.

Voor het advies hoeven adviseurs van Vaillant niet op locatie te komen, dit kan namelijk eenvoudig online met een persoonlijk gesprek op afstand. De adviseurs van Vaillant zijn hiervoor elke dag bereikbaar. Zo wordt samen met deze adviseurs gezocht naar een passend antwoord op elke vraag.

Het voorbereiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten, het plegen van onderhoud of klantgesprekken over de vervanging van bestaande verwarmings- en klimaatsystemen vergt vaak veel markt- en technische kennis. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan over advies over de juiste verwarmingsinstallatie in een nieuwbouwwoning of renovatieproject. Met de online assistent biedt Vaillant Group een eenvoudige en laagdrempelige manier om snel een deskundig antwoord te krijgen op uiteenlopende vragen. Via een interactieve verbinding zonder speciale software. Dat betekent efficiëntie voor zowel de klant als voor de adviseur.