Extra comfort met de nieuwe ruimteregelingen van Robot

Geplaatst op 16 september 2019 door Redactie

ROBOT Vloerverwarming B.V. introduceert de Robot Easy Flex HC ruimteregelingen. Geschikt voor zowel verwarmen als koelen en via een app op afstand bedienbaar.

Comfort

Door iedere ruimte te voorzien van een eigen thermostaat wordt het comfort verhoogd en kunnen besparingen in energieverbruik worden gerealiseerd.

Verwarmen en koelen

Lekker warm in de winter en verkoeling in de zomer. De Robot Easy Flex HC ruimteregelingen zijn geschikt voor verwarmen én koelen.

Bediening op afstand

Programma’s, zoals een weekprogramma, zijn eenvoudig in te stellen op de master. Via de wifi-module of het bedieningspaneel kan er ook op afstand met een app een programma per zone worden ingesteld.

Capaciteit

Per master kunnen tot 8 zones worden geregeld en tot 19 thermomotoren aangesloten worden. Thermostaten kunnen zowel bedraad als draadloos worden aangesloten op de master. Er kunnen tot 4 masters bedraad aan elkaar worden gekoppeld. Het systeem kan tevens radiatoren regelen.

Technische informatie

De Robot Easy Flex HC serie omvat een master, digitale LCD thermostaten bedraad en draadloos (RF), mini thermostaat, wifi-module, bedieningspaneel, bedrade thermomotoren 230V en een motor gestuurde radiatorknop RF. Meer details op www.robotclimate.com/EasyFlexHC.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de specialisten van ROBOT via info@robotclimate.com.