Wolf op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019

Geplaatst op 11 september 2019 door Redactie

Komende editie van de Installatie Vakbeurs Hardenberg toont WOLF haar nieuwste innovaties op het gebied van verwarming en luchtbehandeling. De WOLF-producten en innovaties zijn gericht op het leveren van intelligente, efficiënte en toekomstgerichte systemen en oplossingen voor een optimaal binnenklimaat, die perfect afgestemd zijn op de behoeften van haar klanten.

Zo presenteert WOLF het jongste lid binnen de HR WTW Compact klasse: de CKL evo, verkrijgbaar in verschillende bouwgroottes en voorzien van de nieuwste technieken. Dankzij de nieuwste ventilatorconfiguraties behaalt CKL evo 10% hogere luchthoeveelheden dan de voorgaande generatie CKL. Dankzij de compacte behuizing is deze unit zeer goed toepasbaar op een gering oppervlak en met verbeterde behuizingseigenschappen behaald de CKL evo betere isolatiewaardes met betrekking tot temperatuur, geluid en luchtdichtheid (koudebrugfactor: TB2, thermische isolatie: T2; luchtdichtheid L1).

Ook toont WOLF de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van regelsystemen en digitalisering met de WOLF SmartSet-App: Verwarming, luchtbehandeling, ventilatie en monitoring in een handomdraai. Elke gebruiker kan gemakkelijk het gehele WOLF-systeem regelen met de smartphone app, zonder ooit een voet in de technische ruimte te zetten. WOLF garandeert een goede en betrouwbare werking dankzij het gratis WOLF portal.

Op het gebied van verwarming en woonhuisventilatie toont WOLF de nieuwe lucht/water-warmtepomp CHA-monoblock. Dankzij de modernste technologie is deze warmtepomp extreem stil in gebruik. In combinatie met onder andere WOLF woonhuisventilatie, thermische zonne-energieoplossingen en de modernste regeltechniek zijn er vele varianten mogelijk, volledig afgestemd aan elke wens en behoefte. Met de nieuwe, zeer efficiënte en geluidsarme WOLF CWL-2 woonhuisventilatie-unit presenteert WOLF u de modernste ventilatortechnologie met debietregeling. Met een warmteterugwinning tot 99 % zet de CWL-2 een nieuwe norm.
Met Amazon’s digitale assistent Alexa of het Wibutler Smarthome-systeem zijn innovatieve WOLF-verwarmings- en woningventilatieproducten eenvoudiger te gebruiken dan ooit tevoren.

De WOLF-stand is van dinsdag 10 september tot donderdag 12 september te vinden op de Installatie Vakbeurs Hardenberg, hal 4, stand 406.