DEOS AG - meer garantie, minder zorgen

Geplaatst op 14 augustus 2019 door Redactie

DEOS systeempartners in Nederland profiteren vanaf 1 augustus van de garantieverlenging tot 2 jaar voor geselecteerde DEOS producten. Als er gedurende de eerste 2 jaar behoefte is aan vervanging van een apparaat om een technische reden, zal het product gratis worden vervangen in het kader van de ongecompliceerde garantieregeling. In het derde garantiejaar sluit de uitgebreide omruilservice met kostendeling door DEOS AG naadloos aan in het geval van een garantieclaim.

Gedurende de gehele garantieperiode van 2+1 jaar genieten DEOS systeempartners van de praktische en snelle vervanging vooraf van eventuele defecte producten. Dit verlaagt de kosten en inspanningen voor DEOS systeempartners, minimaliseert de stilstandtijden van HVAC-installaties en stelt de eindklant tevreden.

Deze nieuwe kwaliteitsbelofte wordt ondersteund door het moderne DEOS SMD-voltooiingspad in het hoofdkantoor in Rheine/Duitsland. Alle geproduceerde componenten en producten worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles voordat ze worden verzonden naar meer dan 350 DEOS systeempartners wereldwijd - kwaliteit ‘Made in Germany’.